Podeu llegir també el meu blog Enric Llorca Ibáñez

divendres, 5 de desembre del 2014

Reconeixement al programa d'oci actiu de Sant Andreu de la Barca


Enric Llorca recollint el premi al programa d'oci actiu de Sant Andreu de la Barca
Aquesta setmana he recollit el premi que la Generalitat de Catalunya atorga al millor projecte PAAS 2014 pel programa d'oci actiu realitzat per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Un reconeixement important a la feina realitzada a la nostra ciutat per fomentar la salut i el benestar social mitjançant el programa "Vols jugar amb nosaltres" dirigit a nens i nenes d'educació primària per a la pràctica de l'activitat física mitjançant el joc a l'aire lliure. 

Aquest premi reconeix els projectes que segueixen la estrategia PAAS del Departament de Salut de la Generalitat d'acord amb l'estratègia mundial de l'OMS i de l'estratègia NAOS del Ministeri de Sanitat i Consum per a la Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l' Obesitat.
El programa municipal "Vols jugar amb nosaltres" consisteix en sessions d'una hora de jocs tradicionals, totalment gratuïtes, que es realitzen de dilluns a divendres (durant el curs escolar) i que estan dirigides per un monitor de lleure en diferents espais oberts del municipi, oferint als més petits l'oportunitat d'incorporar a la seva vida quotidiana un oci actiu saludable.