Podeu llegir també el meu blog Enric Llorca Ibáñez

dimarts, 13 de gener del 2015

Garantim el servei de planificació familiar de Sant Andreu de la Barca

Davant la determinació del Servei Català de la Salut (Generalitat) de deixar de pagar el servei de planificació familiar del nostre municipi, fa pocs dies vam decidir que l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ens farem càrrec del seu cost per assegurar-ne la continuïtat.
El Servei de Planificació Familiar (centre per a l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) és un servei ubicat al CAP de La Solana que fins ara era mantingut per la Generalitat de Catalunya
No podem permetre que un servei tant important –especialment per les dones de la nostra ciutat- sigui tancat per desig de la Generalitat de Catalunya.

La promoció de la salut sexual i reproductiva són imprescindibles per garantir la salut i el benestar de la ciutadania, per això els pressupostos municipals garantitzen la continuïtat del servei amb els 90.000 euros que costa mantenir-ho.
 El servei de planificació familiar de Sant Andreu de la Barca es mantindrà actiu al CAP de la Solana

Com sempre, volem que la salut i l’atenció de proximitat siguin presents al nostre municipi, i mentre altres administracions volen desfer-ho tot, per nosaltres és una prioritat.