Podeu llegir també el meu blog Enric Llorca Ibáñez

dilluns, 4 de març del 2013

Vídeos del 1r. Fòrum Obert de Sanitat Pública

El passat divendres 1 de març es va celebrar a Sant Andreu de la Barca el 1r. Fòrum de Sanitat Pública amb l'assistència de més 100 professionals i agents implicats en l'atenció sanitària.

L'acte va comptar amb la presència de Vicente Ortún, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra, i Marisol Rodríguez, catedràtica d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, i va ser un èxit.

Per aquest motiu, us posem a disposició els vídeos de la conferència. Esperem que siguin del vostre interés.

Introducció:

Ponència de Marisol Rodríguez:

Ponència de Vicente Ortún:

Preguntes i final:

1 comentari:

  1. Senyor alcalde, la veritat es que m’alegra molt veure aquest tipus d’events a Sant Andreu de la Barca, m’alegra veure que aquesta sala del nostre teatre te un us.

    Ara podria organitzar també un Fòrum per la transparència als ajuntaments per exemple, on els seus regidors poguessin assistir a xerrades i col·loquis amb regidors d’altres municipis que responen a les instancies que els hi arriben.

    Per que hi ha una cosa que no entenc... si vostès treballen per als ciutadans ¿com pot ser que un d’aquests ciutadans hagi presentat a l’ajuntament més de 15 instancies sense resposta?

    Penso senyor alcalde que alguns d’aquests regidors no tenen clares les seves obligacions ja que incompleixen una d’elles constantment, han d’informar als ciutadans...

    Veig que els mateixos vídeos que ha penjat al blog de l’alcalde els ha fet servir al seu blog personal... ¿es bo barrejar vida personal i professional?

    ResponElimina