Podeu llegir també el meu blog Enric Llorca Ibáñez

dilluns, 14 de gener de 2013

Pròposit d'aquest blog

Cada cop més hi ha més necessitat que el contacte entre els ciutadans i els responsables polítics de les diferents administracions sigui el més fluïd possible, constant i sense interferències. Això és el que vol fer aquest blog.

Durant l'activitat política i social que faig com alcalde de Sant Andreu de la Barca moltes vegades visc actuacions o faig reflexions que tenen un interès més enllà de la pura vivència personal.

Algunes vegades les persones ho expliquem mitjançant converses amb els amics, familiars o coneguts. En el cas del meu càrrec polític tinc l'ocasió de poder vehicular les actuacions i reflexions en altres mitjans, com editorials del butlletí municipal o discursos públics.

Aquest blog voldria que hem permetès difondre per mitjans telemàtics algunes de les actuacions que visc i reflexions que m'assalten i que voldria compartir.

Espero que aquest mitjà ajudi a escurçar al distància (que a vegades sembla abismal) entre els polítics i les seves actuacions i els ciutadans lectors d'aquesta blog.

2 comentaris:

  1. Felicitats per la iniciativa. En ple segle XXI es d'agraïr que el nostre alcalde i regidor de noves tecnologies s'endinsi al món dels blogs.
    Una bona eïna fer apropar-se al poble, transmetre inquietuds i saber que en pensem. Endavant!!!!

    ResponElimina
  2. La idea es bona, no hi ha cap dubte, però quan es filtren els comentaris i no es publiquen segons qui els fa perd molt d’interès.

    Aquest ajuntament i aquest alcalde ja tenen com “altaveu” per dir i exposar el que pensen Radio San Andreu (entrevista amb l’alcalde i pregunta a l’alcalde), Sant Andreu TV, Diari de Sant Andreu, web oficial, facebook oficial... aquest blog es ara mateix l’únic espai on els ciutadans poden dir el que opinen de l’escrit de l’alcalde, si això es censura...

    ResponElimina