Podeu llegir també el meu blog Enric Llorca Ibáñez

dimecres, 12 de juny del 2013

Perquè volem viure amb dignitat

Aquest matí he assistit a Sant Boi a la presentació de la campanya del PSC "Perquè volem viure amb dignitat". L'acte, celebrat a Can Jordana, ha comptat amb la participació d'agents socials de la comarca. Ha estat una conversa ben enriquidora que ha aportat noves idees que traslladarem als nostres ciutadans.

Si voleu més informació, cliqueu aquí

1 comentari:

  1. Senyor alcalde,

    Ens parla de dignitat...

    ¿es digne que un municipi com el nostre gasti mes diners en flors que en ajuts socials?

    ¿es digne que les famílies amb nens petits hagin de sortir de Sant Andreu de la Barca per anar a la piscina?

    ¿es digne que un alcalde “recomani” als ciutadans que han pagat amb els seus impostos la remodelació d’un equipament esportiu municipal que vagin a fer esport al riu?

    ¿es digne que un regidor de noves tecnologies i alcalde no permeti als ciutadans expressar-se lliurement (amb el respecte que es mereix) a les xarxes socials de l’ajuntament?

    ¿es digne que un alcalde hagi d’encobrir relacions comercials amb polítics de l’oposició?

    ¿es digne que l’empresa que casualment gestiona una escola bressol tingui relació amb la esposa de l’alcalde? Escola bressol que fa un any era a punt de tancar i ara rep nens que han sol·licitat altres escoles bressol del municipi...

    Dignitat senyor alcalde es el que falta al nostre ajuntament a l’hora de donar la cara i respondre a moltes preguntes, algunes d’elles del que firma aquesta entrada al seu blog presentades fa mesos per instancia.

    ResponElimina