Podeu llegir també el meu blog Enric Llorca Ibáñez

dimecres, 11 de desembre del 2013

En època de crisi, estem amb tu

Resum de l’actuació del govern de la ciutat de juliol
de 2011 a juliol de 2013.
El juny de 2011, la ciutadania de Sant Andreu de la Barca va tornar a dipositar, tant en mi com en el meu equip de govern, la seva confiança per tal de continuar amb l’evolució i millora de la nostra ciutat.
En una època especialment complexa, el teu govern ha treballat de forma incansable per estar al teu costat, per conèixer les necessitats directes de la nostra gent, per ajudar a les famílies, per continuar fent un Sant Andreu millor.
Arribem a la meitat de la legislatura amb la satisfacció de la feina continua i serena, ferma, marcada principalment por dos eixos d’actuació fonamentals: ajudar a les persones davant les dificultats econòmiques actuals provocades per la crisi econòmica i treballar per l’ocupació i la formació sense deixar de banda la millora i manteniment de serveis i de la qualitat del Sant Andreu actual.
En aquests dos anys, hem destinat gran part del nostre esforç en oferir ajuts socials per a totes les persones que ho necessiten. De fet, hem multiplicat per cinc els ajuts i hem llençat bosses extraordinàries per arribar a la màxima gent possible.

Tanmateix, hem apostat per la formació i l’ocupació i hem continuat actuacions per a tots els perfils de la població.
Us volem presentar un resum de les diverses actuacions dutes a terme pel vostre govern en aquests dos anys, també com exercici de transparència i participació.

Ens sentim satisfets amb la feina feta, tot i que encara ens queden moltes coses per fer. Coses que, com sempre, farem entre tots.

I no oblideu mai que el vostre govern és vostre i treballa per vosaltres.


En aquest enllaç us presentem un resum de l’actuació del govern de la ciutat de juliol de 2011 a juliol de 2013.